Het ontstaan van Albert's Broodjescorner,

Albert's vader begon 45 jaar geleden aan de beneden Oostzeedijk 201 in Rotterdam, na 23 jaar zijn wij verhuist naar de Slaak 72 in Rotterdam. Eerst was het een kruidenierswinkel, maar door de vraag van een klant of dat zijn boterhammen belegd konden worden ontstond er al gauw de verkoop van belegde broodjes. Door de toenemende vraag naar diverse soorten beleg op boterhammen en broodjes ontstond een héél assortiment belegde broodjes. Er kwam al snel een broodje Appie Happie (ei, sla, tomaat, komkommer)om de hoek kijken.
U raadt het al, vernoemd naar Albert van Duuren zelf. De specialiteiten broodjes werden zo goed ontvangen dat er inmiddels een hoop varianten volgden. Dagelijks smeren we nu vele belegde broodje op een dag. Gelukkig zijn er veel klanten die in de winkel komen, maar ook bedrijven uit de regio weten ons te vinden op de Slaak 72. Wij maken ook schalen met belegde broodjes voor bedrijven en natuurlijk verkopen we ook nog steeds kruidenierswaren in de winkel en op bestelling. Onze assortimentslijsten van belegde broodjes en kruidenierswaren staan op de website. Per 1 juli 2018 heeft Thijs Maarschalkerweerd , al 36 jaar werkzaam bij Albert's Broodjescorner het bedrijf over genomen en is de nieuwe eigenaar.
Er zal voor U niets veranderen en wij blijven de kwaliteit en service zoals U gewend was behouden.

Met vriendelijke groet,

Team Albertsbroodjescorner.Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10